Friday, June 22, 2012

Pencarian Blogger SKTPJ2!


Design template blog SKTPJ2 dah pun siap, cantik tak? Yeke? Terima kasih hehe..  Sekarang saya mempersilakan mana-mana guru yang ingin membuat post berkenaan dengan aktiviti, persatuan, sukan, peraturan, perkembangan semasa, perkongsian ilmu akademik atau apa saja berkaitan dengan sekolah bolehlah berbuat demikian. Caranya
senang saja, cuma perlu ada account google atau gmail untuk dilantik menjadi pengarang.

Kita memerlukan ramai pengarang untuk memastikan blog komuniti ini sentiasa meriah dengan update yang pelbagai. Siapa yang merasakan dirinya mempunyai bakat terpendam sebagai blogger tu jangan segan silu menghubungi saya ya!

3 comments:

JaWanis70 said...

Macam Mana nk makeup blog bagi cantik?...ajari dOng!

Raja Muein said...

banyak tutorial kalau search kak zah.. yang ajarin dalam bahasa jawa pun banyak dong..

Nor Azah Bahrim said...

masalahnya ngak faham.. udah carien hahahaha :D

Post a Comment